خانه » فروشگاه تجهیزات و ملزومات اداری » منگنه صحافی مدل MAX HD-12N/13

منگنه صحافی مدل MAX HD-12N/13

منگنه صحافی مکس مدل MAX HD-12N/13 محصولی با کیفیت و پر قدرت می‌باشد که یکی از برندهای معروف و مهم کشور ژاپن به حساب می آید. همچنین این دستگاه یکی از پرکاربردترین لوازم مورد نیاز در محیط‌های آموزشی، مشاغل و حرفه‌های مختلف مانند صحافی کتاب و لوازم التحریرها است.

 

توضیحات

منگنه صحافی مکس مدل MAX HD-12N/13 یکی از با کیفیت‌ترین و بهترین منگنه های صحافی موجود در بازار است. این دستگاه با قیمتی بسیار مناسب به بازار عرضه شده و در دست متقاضیان و مصرف کنندگان قرار می‌گیرد. لازم به ذکر است این محصول که ظاهری بسیار شیک دارد و جنس بدنه آن از نوع فلزی می‌باشد و خیلی محکم و انعطاف‌پذیر است. و بخاطر وزن پایینی که دارد فضای کمی از محیط کاری را اشغال می‌کند.

این دستگاه دارای انواع مختلف دستی یا رومیزی، برقی و صحافی است. همچنین مناسب برای استفاده فروشندگان کتاب، صحافی‌ها، تایپ و تکثیرها می‌باشد. و با صحافی کردن کتاب‌ها دارای کاربرد فراوانی در زمینه آموزش و تعلیم می‌باشد. یکی دیگر از مزیت‌های این دستگاه ظرفیت بالای آن است (ظرفیت خشاب آن معادل 100 عدد سوزن می‌باشد.). همچنین از ویژگی‌های قابل توجه این دستگاه می‌توان به دارا بودن قابلیت دوخت لب زن و وسط زن اشاره کرد.

ضمنا این دستگاه قادر است که 30 الی 110 برگ کاغذ را با استحکام و قدرت دوخت بزند و از سرعت بسیار مناسبی در دوخت انواع کاغذ و مقوا برخودار می‌باشد. بسته به نوع ماشین‌های دوخت صحافی هر کدام از یک نوع سوزن خاصی استفاده می‌کنند. سوزن مصرفی منگنه صحافی مکس مدل MAX HD-12N/13  از نوع ۲۴/۶ – ۱۲/۱۰ – ۱۲/۱ می‌باشد.

ویژگی‌ها

ابعاد: 157*260*67 میلیمتر | وزن: 1.3 کیلوگرم | ظرفیت خشاب: 100 عدد سوزن | ظرفیت دوخت: 30 الی 110 برگ | سوزن مصرفی: ۲۴/۶ – ۱۲/۱۰ – ۱۲/۱| نوع دوخت: نرمال با عمق 68 میلی متر | عمق دهانه: 68 میلی متر

برای مشاهده سایر محصولات صحافی در آفیس کالا

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “منگنه صحافی مدل MAX HD-12N/13”